Informació

Parc Agroecològic de l’Hort de la Sínia

Entrada a l'Hort

Al Parc Agroecològic de l’Hort de la Sínia, combinem la producció agrària ecològica amb espais lúdics i formatius, que mostren a petits i grans que un altre món és possible i  necessari i que cal adquirir nous hàbits de  vida que fomentin el respecte i l’estima del l’entorn natural, així com el consum responsable.

El parc està obert a tot tipus de públic. Es pot visitar en família o en grup i estan especialment dirigides a escoles, grups d’esplai, entitats, casals d’avis, empreses, grups en formació, persones discapacitades, grups excursionistes, etc.

Els centres d’interès que podreu descobrir són: Hortets didàctics, el Jardí dels Sentits, el Camí Sensorial, la Llacuna-depuradora biològica, els sistemes de captació  d’energia solar, la granja amb animals de races autòctones, el Centre de divulgació de la tortuga, compostadors, la sínia i el molí de vent,  arbres fruiters de varietats locals, tanca verda amb plantes autòctones, apiari divulgatiu…

Horaris

Primavera-Estiu (abril a setembre)

Dijous, dissabtes i diumenges:

Matins de 10 a 14 hores.

Dijous, divendres i dissabtes:

Tardes de 18 a 20 hores.

Tardor-Hivern (octubre a març)

Dimecres, divendres, dissabtes i diumenges:

Matins de 10 a 14 hores.

Dimecres, divendres:

Tardes de 16 a 18 hores.

Explicació de com arribar

Tren

Estació Altafulla-Tamarit

A 20 minuts caminant per la platja.

Autobús

L9, parada Aiguamolls del Gaià

A 10 minuts caminant en direcció a la platja.

Línea Penedès, parada Altafulla benzinera

A 10 minuts caminant en direcció a la platja.

Formulari

Contacteu amb nosaltres

Tractament de dades:

L’informem que les dades personals obtingudes a partir d’aquest formulari, així com la seva direcció de correu electrònic, han estat incloses en un fitxer del qual és responsable Núria Cosialls Ferrer – L’Espai de Benestar – Finca “Hort de la Sínia”, Hortes de Tamarit, s/n, 43008 Tarragona, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada i que pogués ser del seu interès.

L’Espai de Benestar es compromet a l’ús exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat mencionada anteriorment. L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L’enviament d’aquest e-mail implica l’acceptació de les clàusules exposades.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, en els termes que estableix al Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent direcció: Núria Cosialls Ferrer, C/ Comte de Borrell, 167, 3er 1a, 08015 Barcelona.

© Copyright L'Hort de la Sínia - Tots els drets reservats |Mandigit