Informació

Parc Agroecològic de l’Hort de la Sínia

Entrada a l'Hort

Al Parc Agroecològic de l’Hort de la Sínia, combinem la producció agrària ecològica amb espais lúdics i formatius, que mostren a petits i grans que un altre món és possible i  necessari i que cal adquirir nous hàbits de  vida que fomentin el respecte i l’estima del l’entorn natural, així com el consum responsable.

El parc està obert a tot tipus de públic. Es pot visitar en família o en grup i estan especialment dirigides a escoles, grups d’esplai, entitats, casals d’avis, empreses, grups en formació, persones discapacitades, grups excursionistes, etc.

Els centres d’interès que podreu descobrir són: Hortets didàctics, el Jardí dels Sentits, el Camí Sensorial, la Llacuna-depuradora biològica, els sistemes de captació  d’energia solar, la granja amb animals de races autòctones, el Centre de divulgació de la tortuga, compostadors, la sínia i el molí de vent,  arbres fruiters de varietats locals, tanca verda amb plantes autòctones, apiari divulgatiu…

Horaris

Cal reserva prèvia per a totes les activitats

Dijous, divendres, dissabtes i diumenges:

Matins de 10 a 14 hores.

Dijous i divendres:

Tardes de 18 a 20 hores.

Explicació de com arribar

Estació Altafulla-Tamarit

A 20 minuts caminant per la platja.

Formulari

Contacteu amb nosaltres

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Tractament de dades:

D’acord amb l’establert en el REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES 679/2016 DE LA UNIÓ EUROPEA, (RGPDUE), Vostè consent que les seves dades siguin recopilades i tractats per JOAN VIVES GARCIA amb la finalitat de prestar-li els serveis acordats i gestionar les tasques administratives, comercials i fiscal/comptables que d’ella es deriven, tal com indiquem en la informació detallada sobre protecció de dades. També li podran ser remeses comunicacions sobre les nostres activitats i serveis que puguin ser del seu interès. Les seves dades no seran cedits excepte obligació legal.

A JOAN VIVES GARCIA-HORT DE LA SÍNIA li hem sol·licitat que ens comuniqui alguns de les seves dades personals per poder donar curs a la relació de negoci i comercial que mantenim ambdues parts, i per poder realitzar altres tasques relacionades. Tal com estableix el Reglament General de Protecció de Dades, des de la nostra entitat li oferim la següent informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa i Protecció de Dades:

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: JOAN VIVES GARCIA
CIF: 39.687.944-H
Adreça: Finca “Hort de la Sínia”, Hortes de Tamarit, s/n, 43008
Telèfon: 655 48 61 15
Correu electrònic: joan@hortdelasinia.com

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A JOAN VIVES GARCIA tractem les dades personals que ens ha facilitat per poder donar curs a la relació de negoci i comercial que ambdues parts han establert. Amb la finalitat de millorar l’estructura, organització, funcionament, etc. per part de la nostra empresa, cap la possibilitat que generem amb les seves dades un perfil de tipus comercial. En cap cas es prendran decisions automatitzades sobre la base d’aquest perfil.

Per quant temps conservarem les seves dades?

JOAN VIVES GARCIA conservarà les seves dades mentre romangui en vigor la relació establerta entre ambdues parts. Una vegada aquesta s’extingeixi, la nostra organització conservarà les seves dades mentre existeixin obligacions legals que ens obliguin a això. Una vegada prescrits aquests terminis legals, si la seva informació es cancel·larà.

Quin és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Les bases legals que legitimen el tractament de les seves dades per part de la nostra organització són l’execució de l’encàrrec, que ambdues parts han subscrit, i el compliment de les obligacions legals que d’això es deriven per a la nostra organització. També podran estar basades en el consentiment.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Únicament cedim les seves dades a entitats i/o professionals que col·laboren amb nosaltres amb la finalitat de l’execució del contracte que ens uneix, i/o de donar compliment a les obligacions legals que d’això es derivi. No existeix un altre tipus de cessió de les seves dades ni tan sols a l’efecte de conservació.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Vostè. o qualsevol altra persona té dret a obtenir confirmació sobre si a JOAN VIVES GARCIA estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. JOAN VIVES GARCIA deixarà de tractar les dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem a JOAN VIVES GARCIA ens les ha proporcionat Vostè. lliurement i procedeixen de la documentació necessària que se li ha sol·licitat en el procediment de contractació a favor de la nostra empresa, per a la realització de l’encàrrec de treball.

Les categories de dades que es tracten són:

  • Dades d’identificació
  • Adreces postals o electròniques