II Premis de Turisme responsable de Catalunya 2014

gran_premis

El projecte de L’Espai de Benestar de “l’Hort de la Sínia”, ha estat finalista, dels II PREMIS DE TURISME RESPONSABLE DE CATALUNYA 2014, en la modalitat de “la millor emprenedoria en turisme responsable”.

Aquests premis els organitza la revista Descobrir Catalunya i Responsible Tourism, hi col·laboren també l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, Biosphere Responsible Tourism i la Facultat de Turisme Sant Ignasi de la Universitat Ramon Llull.

Ens ha fet molta il·lusió haver estat nominats per aquests premis. La nostra satisfacció troba ressó en una manera diferent d’entendre el turisme, des del respecte i la sintonia amb la natura, que ens ha fet dissenyar un espai sostenible basat en criteris de bioconstrucció, que funciona amb energies renovables, que és accessible per a tothom, en el que intentem fer descobrir els beneficis del contacte directe amb la natura, despertar els sentits i les sensacions olfactives, tàctils, auditives, com una manera saludable d’aportar benestar al nostre ésser.

Ens complau que s’hagi destacat del nostre projecte la innovació i la creativitat, alhora que s’hagi valorat, sobretot, la vessant educativa, lúdica i terapèutica del projecte.

Volem agrair a tots aquells clients que ens han fet confiança i han gaudit del nostre espai; als voluntaris, amics i família que ens han ajudat a engegar-ho; als professionals, empreses i entitats que han participat en la seva execució, així com a la Diputació de Tarragona per haver confiat en nosaltres per oferir aquest espai als Centres de persones amb discapacitat de la província de Tarragona, a l’Ajuntament de Tarragona que, des de Tarragona Turisme, ens ha donat suport a aquesta iniciativa turística innovadora i sostenible i a l’Ajuntament d’Altafulla pel seu constant recolzament.

Un especial agraïment ens mereixen els nois/es i educadors/es del Centre d’Educació especial Sant Rafael de la Diputació de Tarragona i del Centre Aprodisca, que participen habitualment en les tasques de manteniment i jardineria d’aquest espai tant especial per a nosaltres.

Sense el recolzament, l’entusiasme, la il·lusió i la confiança de tots plegats no hauríem pogut engegar aquest projecte i no ens trobaríem gaudint d’aquest Espai de Benestar, que ens acull envoltats de natura, de plantes aromàtiques i medicinals i ens oferix experiències inoblidables. Petjada a petjada anem dissenyant, dia a dia, una manera natural, saludable, sostenible i harmònica de sentir, de fer i de viure les experiències turístiques, des del gaudi i la relaxació, en contacte directe amb la natura.

Joan Vives i Núria Cosialls
ESPAI DE BENESTAR “ESSÈNCIA”
“L’HORT DE LA SÍNIA”. Espai de Natura i Benestar. Tamarit. Tarragona.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *